(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

Без неразградими отпадъци след себе си

Feb 22, 2021 | Устойчиво развитие

Днес много хора предпочитат да купят готова храна за вкъщи. Това е растяща тенденция поради различни причини: от „не обичам да готвя“, до „защо да го правя за домакинство от един или двама“. Избираме от специализирания щанд в супермаркета или поръчваме с доставка. Така де, като не можем да хапнем навън, ще извикаме ресторанта у дома.

Дотук всичко е супер. Храната е прясно приготвена, разнообразна и удовлетворява изискванията на всички около масата. Поръчката пристига добре пакетирана… повече от добре пакетирана в еднократни кутии,  даже и с прибори. И всяка опаковка има живот  само няколко часа, вероятно и по-малко.

Суматохата и мерките около пандемията сякаш изключиха алармата ни за този проблем и той започна да изглежда не толкова важен. Той въщност става по-съществен, защото еднократното използване на всичко увеличава общия обем.

Наясно сме, че ние като потребители не можем да направим много по въпроса. Можем само да предпочетем магазина, който го е грижа за това.

Водени от съвременните екологични тенденции подготвихме предложение от биоразградими опаковки, съдове и прибори за хранене, повечето от тях подходящи за take away с плътно затварящи се капаци, подходящи за затопляне в микровълнова и т.н. Можете да си купите от салатата до десерта и да сервирате със стил J. Или поне да сте сигурни, че сте дали своя малък принос за намаляване на замърсяването на общия ни дом.

Архив

Контейнери за насипни храни

Екологичен и хигиеничен начин за продажба на насипни ядки, варива, снакс, паста.

За плодове и зеленчуци

Привлекателна атмосфера в секцията с плодове и зеленчуци на самообслужване.

Имаме широко портфолио от лайстни, оборудване за рафтове на самообслужване и аксесоари за промоционна и ценова информация.