(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

КРАСИВИ КОЛЕДНИ ДИСПЛЕИ И ГРОЗНИ СЛЕДИ ОТ ЕТИКЕТИ?

Nov 5, 2020 | Брандиране в магазина

Веднага след тиквените декорации за Хелоуин магазините ще грейнат в ярки украси и неустоими предложения. Коледните дисплеи са едни от главните герои на голямото празнично пазаруване … посрещат ни от входа и ни изпращат чак до касите.

Наличието на втора точка в магазина има силата да вдигне продажбите на продукта  не с проценти, а с пъти в промоционалния период. Въпросът е: Как да си осигурим максимален ефект на търговската активност?

Със сигурност едно от важните неща е стоката да е добре ЕТИКИРАНА. Да, от празничните фойерверки заговорихме за проза, но продукт без цена няма как да бъде купен, нали?

Етикетите е задължителни и когато дисплеите не са предвидени за тази цел, се налагат импровизации, като лепене на етикети с тиксо по ръба на дисплея, залепване на цени върху артикулите и т.н. Това със сигурност затруднява работата и още по-сигурно е, че нанася последен грозноват щрих върху дисплея.

 Вариантите за елегантно поставяне на цени са много. Може да са в цвета на дисплея или с размерите на етикета на ключовия клиент.

Дори и дизайнерът на стелажа да не е помислил, как ще се поставят цените, винаги можете да поставите ценова лайстна в последния момент. Защото винаги е спешно.

Архив

Прозрачното е дискретно

Прозрачната ценова лайсна не закрива ярките изображения на коледните дисплеи.

Цветното е категорично

Цветната ценова лайсна служи за фон на цените и се вписва в цветовата схема на дизайна.

Видимостта не е в повече

Добре етикираната крос-мърчандайзинг лента за минути добавя второ присъствие.

Където си поиска

Интелигентните Крос стелажи увеличават рафтовото пространство.

Имаме широко портфолио от лайстни, оборудване за рафтове на самообслужване и аксесоари за промоционна и ценова информация.