(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

Всеки специалист търговски маркетинг е убеден, че добрият мърчандайзинг в магазина, означава продажби и разпознаваемост на бранда.

Много колеги споделят факта, че ефектът от труда на специален мърчандайзер се изразява в 20% повече продажби на техния бранд.

Тази услуга, обаче не е евтина и затова интересът върху готовите платформи/дисплеи за брандиране  от страна на търговските марки не стихва, поради многобройните ползи за бранда, които освен по-добрата видимост на рафта и резервиране на пространство, включват улесняване на поставянето и пестене на време.

Какво представлява ефективната бранд платформа

1. Готов дисплей (трейче, брандиращ борд, шелфтокър…) за поставяне върху търговски рафтове. Целта му е да бъде маркетинг инструмент, който привлича погледа на клиента върху конкретно портфолио от продукти.

 

2. Ефективната бранд платформа се приспособява за различни по формат търговски обекти – т.е. дизайнът и конструкцията са на модулен принцип, като могат да бъдат добавяни или премахвани отделни сегменти.

3. Ефективната бранд платформа е с висока трайност, като може да бъде премествана от един обект в друг, при промяна на договорките между магазина и търговската марка.

4. Дизайнът и конструкцията на ефективната бранд платформа позволява лесно пребрандиране.

5.  Ефективната бранд платформа е създадена така, че към нея да могат да се добавят различни аксесоари за активно привличане на вниманиетостранични стопери, поставки за брошури, мостри, листовки, рамкиране и пр.

6.  В пълния си вариант, ефективната система за рафтово брандиране включва и мърчандайзинг оборудване за автоматично зареждане на продуктите до първо лице на рафта. При избор на това решение, се получават следните ползи за участниците в процеса по покупка: За клиента

  • Отлична видимост на продукта – всички артикули са на предна позиция
  • Допълнителната информация подпомага избора в магазина

За бранда

  • Изцяло зареден и подреден дисплей с максимален ефект за импулсна покупка
  • Възможности за комуникиране както на бранда, така и на маркетинг посланието или конкретната активност
  • Адаптивност към различни по формат и концепция обекти
  • Лесен за употреба

За магазина

  • Положителен ефект върху продажбите
  • Лесно зареждане