(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

Да привличаш клиенти или: Оборудване по мярка

Oct 23, 2020 | Подреждане и организация на рафта

Първо купуваме с очите си.

Ако нещо не се вижда или не е изложено в магазина, няма как да бъде купено.

Затова е важно как са подредени стоките и как се поддържа организацията на рафта в търговския обект.
Това е и една от разликите, заради които клиентите предпочитат един магазин пред друг.

Подредбата може да се поддържа лесно с помощта на специализирани механизми, които „работят“ на рафта и осигуряват ред, поддържат „първо лице“ и спестяват време и ръчен труд.

Системите от разделители и механизми не са самоцел и не са за красота.  Разраработени са, за да УЛЕСНЯТ РАБОТАТА за зареждане и подреждане на рафта, както и да УВЕЛИЧАТ ПРОДАЖБИТЕ.  Ако тези основни ползи звучат теоретично и клиширано, ще се опитам да ги формулирам по-практично, особено в днешните условия и изисквания за поддържане на дистанция между хората – пазаруващи и персонал.

N

Оборудването улеснява избора при пазаруване като поддържа стоките подредени и ясно етикирани. Промоциите стават още по-видими. И така е през целия работен ден на магазина.

N

Рафтовете се зареждат със стоки в „по-тихите“ часови диапазони, за да бъдат готови да посрещнат клиентите и улеснят покупките. В натовареното с пазаруващи време оборудването отговаря за поддържането на първо лице и за видимостта на всички стоки, без миксирани лица и разпилени опаковки.

N

В COVID ситуацията оборудването позволява в заетите часове да се намали работата на служителите в търговския салон и така да се осигури повече пространство и дистанция за пазаруващите.

Предлагаме различни по височина / дължина и предназначение РАЗДЕЛИТЕЛИ, ПРУЖИННИ ИЗБУТВАЧИ, ГРЪБЧЕТА, ПРЕДПАЗНИ БОРДОВЕ… Същият е и подходът при портфолиото ни от фиксиращи релси.

И логично изниква въпросът:

Как се окомплектоват  по най-подходящ начин? 

 

В Интернет магазина ни ще намерите много допълнителна практична информация към всеки детайл. Споделили сме личиния си опит, натрупан в годините. Екипът ни има дълъг опит на всеки етап от вземането на размери, подготовката и монтажа… до проследяването на резултатите.

Можете да ни попитате или да изберете готова окомплектовка за най-често оборудваните продуктови групи. Предложението съдържа всичко необходимо за оборудване на един рафт. В болшинството от случаите  можете да разчитате на доставка в рамките на няколко дни. Трябва само да решите с коя категория ще започнете.

Ако пък искате преди това да видите и пипнете всичко с ръцете си, можете да го направите в шоурума ни.

Архив

Имаме широко портфолио от лайстни, оборудване за рафтове на самообслужване и аксесоари за промоционна и ценова информация.