(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

Наскоро си говорих с клиент, който има верига месарници. Въпросът, който обсъждахме, беше как етикетът ще побере цялата информация, която изисква законът по храните. “Билборд няма да ми стигне, за да изпиша всичко”, се ядосваше човекът.

Шегата настрана, но от 1-ви април всеки търговец, който продава разфасовано или пакетирано прясно свинско, пилешко или овче месо, трябва да изписва върху етикета и произхода на месото.

Това звучи чудесно, но законът не посочва какви диоптри трябва да има крайният клиент, за да прочете всичко написано на етикета, освен цената.

Не посочва как и какви табелки трябва да постави търговецът, които едновременно да съдържат много данни, да се четат добре, цената да е ясна, да не закриват продуктите и да не стърчат като грозна гора от мазни лозунги.

Сигурно вече имате готов етикет и търсите вариант, който да стои поносимо във витрината. Най-вероятно сте си поиграли да разположите оптимално цялата информация в ограничен правоъгълник. Може да сте се консултирали с дизайнер или да сте възложили проекта на рекламна агенция.

Остава да изберете начина, по който целият този труд ще стои във витрината и ще продава вашите продукти.

Вариантите не са много: единият е да ламинирате всеки път, когато сменяте етикета, и другият- да използвате прозрачно джобче, в което да поставяте хартиения етикет.

И в двата случая ще ви е необходимо да разполагате с добра поставка, за да може информацията с така необходимия произход на месото  да стои приятно и естетично в хладилната витрина.

А там се явяваме ние 🙂

Поставянето на ценови етикети във всяка ситуация е наш специалитет повече от 10 години.

Ще се радваме вашата витрина да привлича погледите на клиентите и да си нямате проблеми с разните там институции, които всеки ден поставят някакво ново изискване. Защото нашите поставки правят вашите етикети да изглеждат страхотно и имат всички сертификати, така че никой инспектор не може да ви свари неподготвени.

Спирам до тук 🙂

В офиса ни можете да видите, пипнете и да си представите как ще изглежда вашата витрина с новите етикети с цялата информация, барабар с произход на месото върху тях. И ще изглежда супер.