(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

За трети пореден път в историята на Дисплей България организираме работна среща с водещи търговски марки.

Идеята ни хареса, след като преди няколко години на едно събитие забелязахме, как бранд мениджъри, отговорни за съвършено различни продукти, с интерес общуват и обсъждат предизвикателства, свързани с достигането до крайния клиент.

Годишните срещи, които започнахме да организираме имат за цел обсъждането и разглеждането на последните тенденции в брандирането и комуникацията в търговското пространство. Това е една отлична възможност за търговските и бранд мениджъри да сверят часовниците си с най-новите предложения, да съберат идеи за по-интересно и атрактивно представяне в търговското пространство, да се отделят от бюрото си и да се потопят в приятна и творческа атмосфера.

Посетиха ни от компании, като Монделез, Байерсдорф, Юниливър, Билка и Девин – колеги, които останаха и след презентациите, за да разгледат нашия шоурум и да съберат идеи за представяне на техните брандове в търговската мрежа.

Старанието ни е да поддържаме мостри от почти всичките си предложения, за да могат нашите клиенти да са сигурни, че предлаганото решение от Дисплей България ще отговори на техните цели.

Благодарим на всички, които уважиха събитието ни и желаем успешни продажби!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Работна среща на Дисплей България с търговски марки