(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

Или как да реализираме спестявания, без това да окаже влияние върху продажбите

Дилемата за избор на отворен или затворен фризер винаги е стояла пред търговците на дребно.

Не са нужни специални изследвания, за да е ясно на всеки собственик на хранителен магазин, че затвореното пространство продава много по-малко, отколкото отворения достъп.

От друга страна стои предизвикателството за намаляване на разходите за електроенергия и желанието на повечето предприемачи за колкото се може по-зелен бизнес.

Дали искаме или не, законите и природата все повече ни дават тласък да се съобразяваме с техните изисквания. Така че, най-вероятно в следващите десетина години големите  фризерни вани или крайстенен кабинетен фризер, ще бъдат затворени с прозрачни врати.

Този факт ще доведе до предизвикателство от две страни:

как да “мотивираме” и контролираме служителите, за да поддържат затворения фризер подреден, с добра видимост на продуктите и

как да предизвикаме любопитството на минаващия клиент, за да отвори вратата и да си купи някой от надничащите зад стъклото продукти.

Отговор и на двата въпроса дава най-новият тип “безрафтово” специално оборудване, което

– държи продуктите във фризера постоянно подредени, като намалява значително труда по зареждане и

-осигурява 100% видимост чрез автоматично зареждане напред, така че всеки продукт да е забележим зад стъклото, дори и тежките и неудобни за подреждане продукти, като замразените пилета.

Заповядайте в офиса ни, за да видите и тествате тази нова система в действие.

 

Мърчандайзинг във вертикалния фризер