(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

Топлата точка и хладилна витрина са силно динамични категории в хранителния магазин, поради необходимостта от отлично планиране и съобразяване с множество регулации и проверки от санитарните власти.

Кратките срокове на годност изискват бърза ротация на продуктите, удобство за персонала при обслужване и аранжиране на секцията, мобилност на оборудването и оптимални продажби.

Седемте фактора, които определят правилно избрания етикет в щандовата витрина са:

1. Спазване на санитарните изисквания. Ще избегнете конфликт със здравните власти, ако разполагате с поставки, които имат сертификат за директен контакт с хранителни продукти

2. Универсално фиксиране. Както знаем от опит, външният вид винаги има значение. Затова е важно да имате еднакви ценови етикети и пълен набор от фиксиращи аксесоари.

3. В щандовата витрина винаги има влага или пара, затова етикетите или касетките за етикети трябва да са устойчиви на конденз

4. Бързата ротация и постоянното вадене или поставяне на съдове и продукти изисква лесна и удобна смяна на цената

Не е без значение каква е трайността и качеството на поставките, за да не се превърнат в нерви и ежедневен консуматив.

5. Търсете поставки, които позволяват всякакъв ъгъл на виждане на цената, за да улесните клиентите в техния избор. Шансът да си купят, когато знаят колко ще похарчат е много по-висок.

И нека е красиво и промоциите да се виждат

Ето и повече информация