(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

Пресните продукти, изложени в хладилници на самообслужване са привлекателен център за клиентите на кварталния супермаркет.

Фактор в създаването на тази привлекателна за покупка атмосфера, са и чистите, добре фиксирани лайстни за ценови етикети. Подновяването им прави чудеса с външния вид на витрината.

Ценови лайстни за хладилници

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

В супермаркетите в България може да бъде видяно всякакъв вид хладилно оборудване: на италиански, немски, полски, турски, български и други производители. Циркулира и голям брой техника втора употреба.

По принцип, всеки производител на стелажни системи търси свой вариант на ръба на рафта за поставяне на ценова лайстна. Затова много често търговците (особено в България) са затруднени в намирането на подходящ ценови профил.

Като единствен вносител на един от най-големите европейски производители на ценови лайсни – HL Display AB, Дисплей България предлага широко разнообразие от лайстни на склад. Факторите, които определят дали една лайстна е качествена са 100% валидни за нашето предложение, а именно:

  • Максимална прозрачност
  • Гъвкавост/нечупливост
  • Без потъмняване от UV лъчи
  • Вариантите със залепване са устойчиви на студ и конденз

В тази публикация представяме основните типове рафтови чела (предният ръб на рафта, за който се фиксира лайстната), за да можете лесно и дори по телефона да сте сигурни, че ще поръчате подходящата ценова шина.

Видове рафтови чела на хладилници

“Релсов” профил

Лайстната се защраква в ръбчетата на челото на рафта.

Ценова лайстна с релсов профилЦенова лайстна с релсов профилКогато разполагате с оборудване от този тип, трябва да имате предвид:

– Вътрешният размер на височината от основата на сгъвката, което ще определи “перото” на ценовата лайстна, така че захващането да е стабилно

– Подходящи лайстни за този тип рафтове са IPF, IP, HSAC, ITN, IMP, които можете да намерите тук.

 

Рафтово чело с “U”канал за поставяне на преграда

 

Ценова лайстна с "U"-образен профил за поставяне на преграда Ценова лайстна с "U"-образно чело за поставяне на преградаТози тип оборудване има голям брой варианти на пазара, така че шансът да си изберете лайстна по картинка и без мостра е малко вероятен. Изборът зависи както от дебелината на предния ръб, така и от височината на челото.

Най-добрата препоръка е да поискате мостри и да тествате.

Вероятни подходящи лайстни за това оборудване са LS, RAN, TE, които може да прегледате тук.

 

Рафтови чела, подходящи за лайстни с “обхващане”

Ценови лайстни за хладилници 1.1_AMX39_0503.psd

За този тип рафтове също се налага да се направи тест с мостра. При тях са важни извивките на метала и височината на челото.

В краен случай, винаги може да прибегнете до лайстни със специално залепване за хладилна среда.

Варианти на лайстни са типовете CANT, COANT, AMX, CEP, които може да видите тук.

 

Телени рафтови чела

Ценова лайстна за телен рафт Ценова лайстна за телен рафтВариантите за ценови лайстни при този тип рафтове зависи от диаметъра на телта и позицията й спрямо рафта.

Най-добър начин да изберете лайстна е да ни изпратите парченце от старата, за да намерим подходящото предложение.

Примерни предложения може да намерите тук.

 

 

Универсалният вариант – лайстни със залепване

Ценови лайстни със залепване за хладилнициКогато става дума за поставяне на лайстни със залепване в хладилници, е хубаво да изберете такива, които са издръжливи на ниски температури и конденз. Обикновена лайстна няма да свърши работа.

Този тип лайстни ще ви трябва задължително за най-ниския рафт на вериткалната хладилна витрина.

При нас може да намерите разнообразие от височини и цветове, за да направите хладилниците, като нови.

Лайстните от този вид са DBR-TF, които може да разгледате тук.

Ценовите профили са един от най-важните елементи на комуникацията в магазина – те представят вашето предложение на клиента. Нека то да изглежда прегледно, чисто и приятно за гледане.