(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

Категорията “Десерти, шоколади и бонбони” привлича погледа на всеки клиент. Красивите опаковки  обещават намаляване на стреса, луксозна грижа и удоволствие. Най-импулсната от всички стоки в магазина – сладка и за търговеца, и за клиента. За да се превърне в магнит, са много важни нейната визия и местоположение.

Защото съблазняването започва от очите.

Вниманието има нужда от ориентири, в структуриране и отделяне от общото. Ако търговецът държи на доброто представяне на своите шоколади и бонбони, трябва да съумее да я рамкира с изображения и/или текст, които да създават подходяща емоция, предразполагаща към спиране и разглеждане.

Съществуват различни варианти за обозначаване и визуално отделяне – от нискобюджетни до специално изградени конструкции според конкретния търговски обект, като ефективността по никакъв начин не е право-пропорционална на изразходвания бюджет.

В повечето случаи, рамкиране може да бъде извършено с рамена за странична сегментация или дори с POS аксесоари, като ефектът на „ограждане“ фокусира погледите върху категорията.

С малко повече въображение и ограничен бюджет, търговецът може да създаде привличаща окото атмосфера около тази сладка във всякакъв смисъл секция с десерти, шоколади и бонбони и да увеличи стойността на единичната покупка.

Друга идея  за добавена стойност е поставянето на “умен дисплей” за кръстосано излагане на свързани продукти, като безалкохолни напитки или малки играчки или книжки за децата. Този тип предлагане е с много висока успеваемост, като влияе и върху продажбите и на категорията, и на допълнителния продукт.

 

 

Поставяне на брандинг в секция десерти, шоколади и бонбони

Брандиране шоколади и бонбони в магазин от голяма българска верига

Брандиране на рафт с шоколади и бонбони в супермаркет

Привличане на вниманието към секция “Шоколадии и бонбони” в супермаркет

Брандиране на шоколади и бонбони в столичен магазин

Брандиране и мърчандайзинг на шоколади и бонбони

Merchandising equipment for chocolate tablets