(02) 421 08 36 info@display-bulgaria.com

Рамки, като посланици

Nov 26, 2020 | Брандиране в магазина

Вече е стандарт в магазина да ни посрещат  с различни търговски активности – събираме талони, опитваме нови продукти, пазаруваме от брандирани зони. Тези материали се явяват връзката между посланието от стандартните рекламни канали и мястото на покупка. Мисля, всички сме съгласни, че присъствието на бранда в магазина и на рафта оказва забележителен резултат в ръста на покупките.

До тук магазините би трябвало да си приличат като две капки вода… но това съвсем не е така.

По това как ни посрещат, как ни водят през магазина и как ни изпращат на касата, всеки от нас има свой предпочитан търговски обект.

На щандовете с обслужване, общуването с клиента е задължение на магазинера. Дали служителят може да разкаже на всеки за търговската активност днес, едновременно с това да го обслужи (с усмивка)? Дали клиентите ще бъдат така търпеливи да изчакат, като им дойде реда да попитат, да купят и още нещо извън стандартното им пазаруване? Едва ли. Нали досега са били на опашката и не биха искали да бавят останалите.

В зоната на самообслужване пък, ако искаме да попитаме нещо, ще трябва да намерим служител от магазина. Обикновено не го правим, защото отнема време. Днес пък още по-малко бихме го направили… допълнително затруднени от мерките за спазване на физическа дистанция и задължителните маски, покриващи лицата ни.

Общуването с клиента може да се осъществи ефективно и през цялото работното време от постери в съвсем стандартни и обичайни пластмасови рамки. Изпечатвате лист А4 на принтера в офиса и го пъхате в джоба на рамката. Лесно и бързо сменяте съобщението и ако искате, можете да го правите всеки ден… по няколко пъти на ден. Консумативът е принтиран лист.

Удобството и обслужването на клиентите се измерва в ръст на продажбите. Защото не работи търговска активност, която е останала в тайна. Ние клиентите не се чувстваме комфортно да гадаем и предполагаме… и да се изненадаме (неприятно) на касата. В такива ситуации просто не купуваме.

Обикновени… стандартни…и толкова важни РАМКИ и АКСЕСОАРИ за тях. Можете да си изберете и да поръчате от нашия интернет магазин. Ще ви обслужим бързо, без да ви караме да чакате на опашка. Само трябва да изберете, къде ще ги поставите. Имаме различни поставки за всяко място в търговската зала.

 

Архив

Рамки и джобове

Най-лесният и мобилен начин да привлечеш вниманието.

Аксесоари за поставяне

Посланието може да бъде на всяко място в магазина – до вашия продукт.

Имаме широко портфолио от лайстни, оборудване за рафтове на самообслужване и аксесоари за промоционна и ценова информация.